Welcome home!

2023年8月4日 09時55分

8月4日(木)、国内English Campに参加していた3名が、3泊4日の行程を終え、元気に帰ってきました。

解散式では、代表者による英語のあいさつがあり、充実した活動であったことがうかがえました。

本校の生徒に感想を聞いてみると、どの生徒も「楽しかった!」「自分の英語が通じた!」「もっと英語を勉強したい!」と前向きな言葉で答えてくれました。

着いた瞬間から始まった英語だけの世界。英語「を」使って日常生活でのコミュニケーションを体験したり、英語「で」様々な活動に取り組んだり、たくさんの成功体験を得ることができたようです。

大洲市海外派遣事業に携わっていただいた多くの方々に、改めて、御礼申し上げます。本当に、ありがとうございました。

【生徒感想】

I enjoyed spending time in the English camp.

My best memory is roleplay on the second day.  We should ask some staff various things we need in a different situation.  For example, I asked a headache medicine to a flight attendant on the plane.  It was difficult, but I felt happy when my English was understood.

This experience made me want to go abroad more.  Thank you for all.

(written by a student)